Ianis mai are nevoie de 8.000 de euro! Apoi va putea pleca în Turcia, la operație


  • Mai bine de 3.000 de euro s-au adunat în acest sfârșit de săptămână, în cadrul târgului caritabil organizat în centrul municipiului pentru Ianis, băiețelul de 4 ani care are nevoie de operație pentru a putea avea o viață normală.

Potrivit organizatorilor, în prima zi s-au adunat 7595 de lei, iar în a doua zi 7180 de lei. Acești bani s-au adăugat celor aproape 30.000 de euro strâși deja cu ajutorul oamenilor care au donat. 15 voluntari au avut grijă ca târgul caritabil să se organizeze în cele mai bune condiții de siguranță. S-a păstrat distanțarea fizică, iar masca de protecție a fost obligatorie. Cel mai bine s-au vândut ornamentele de Crăciun, spun organizatorii, apoi lucruri pentru bebeluși și cărți. Din cele aproape 100 de cărți, în cadrul târgului s-au vândut aproape toate.

În cadrul târgului caritabil am avut și o tombolă, la care au putut participa făgărășenii care au dorit să doneze pentru Ianis. Am pus la bătaie un huverboard, o cameră video și un ceas. Toate trei au fost câștigate de făgărășeni, Andrei, Ana și Laurențiu. Putem spune că târgul a fost un real succes. Nu ne gândeam că vom reuși să strângem atâția bani, 3.078 de euro în ambele zile. Pe lângă cei 8.000 de euro strânși deja cu ajutorul mass media din Făgăraș, a antreprenorilor care au pus la dispoziție în magazine urne pentru colectarea de donații și a preoților din parohiile din Țara Făgărașului, au ajuns și aproape 20.000 de mii de euro de la donatorii Radio Zu. Astfel, până acum, în contul pentru Ianis s-au strâns 32.000 de euro. Asta înseamnă că mai e nevoie de doar 8.000 de euro, iar apoi Ianis va putea pleca în Turcia, la operație. Suntem încrezători că îi vom strânge și pe aceștia în cel mai scurt timp. Să nu uităm că timpul nu este de partea micuțului, potrivit medicilor, această operație pe creier trebuie făcută până la vârstă de 5 ani, iar Ianis va împlini această vârstă în primăvară. Mulțumim tuturor pentru implicare, dăruire, mai este acum doar un pic pas“, a declarat Ionuț Androne, organizatorul târgului caritabil.

Acesta a mai spus că își dorește ca în fiecare an să organizeze un astfel de târg caritabil pentru câte un copilaș care are nevoie de ajutor!

Nu uitați, antreprenorii făgărășeni au pus la dispoziția celor care vor să îl ajute pe micuț urne în magazine, pentru colectarea de donații.

Donații se pot face și în conturile bancare de mai jos:

Raiffeisen Bank:

Cont în LEI: RO92RZBR0000060019133151;

Cont în EURO: RO67RZBR0000060022182020

Deschis pe numele Panazean Valentin.

(Alina ROMAN)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.