Iată firul crimei din Toderiţa! Bătut cu patentul, împins în şanţ şi incendiat!


Odioasa crimă din comuna Mândra (sat Toderiţa) a fost povestită de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Au ieşit la iveală detalii înfiorătoare.crima

„Din actele de urmărire penală a rezultat faptul că, în ziua de 19.04.2018, în jurul orei 17:30, în timp ce se afla în apropierea domiciliului său din comuna Mândra, sat Toderiţa, judeţul Braşov, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul C. I. i-a aplicat vecinului său T.V.-I. mai multe lovituri în zona capului şi peste spate cu un patent, cu pumnii şi picioarele, după care, profitând de faptul că victima nu se mai putea împotrivi, a împins-o în şanţul de pe marginea drumului, a acoperit-o cu mai multe crengi şi i-a dat foc, provocându-i la scurt timp decesul”, a explicat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procuror șef secție urmărire penală, Adrian Aldea, citat de mytex.ro.

Procurorii au dispus, astăzi, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat sub aspectul comiterii infracţiunii de „omor calificat”, săvârșit prin cruzimi.

Bărbatul, care a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, va fi prezentat, tot astăzi, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Braşov – Serviciul de Investigații Criminale.

Mai multe detalii despre crima pasională de la Toderiţa citiţi AICI şi AICI !




One thought on “Iată firul crimei din Toderiţa! Bătut cu patentul, împins în şanţ şi incendiat!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.