Victima de la Toderiţa încă gemea când criminalul i-a dat foc


Întreaga comunitate din Toderiţa este îngrozită de crima petrecută ieri după-masă pe fondul geloziei.crima

Alte noi detalii ies la iveală despre criminal şi victimă. Cei doi erau foarte buni prieteni şi locuiau casă lângă casă. Presupusul criminal este originar din Şona, dar localnicii îşi aduc aminte că s-a mutat la Toderiţa cu circa 10 ani în urmă.

,,Victima era un băiat bun, mai sărăcuţ, lucra cu ziua, era căsătorit şi nu avea copii. Reuşea să îşi câştige o pâine şi era în relaţii bune cu vecinii. Vecinul care l-a omorât avea în jur de 40 de ani, era căsătorit, avea în grijă doi nepoţi – copiii surorii sale – plus un copilaş al său, pe care l-a botezat chiar duminică, 15 aprilie. El era plecat la muncă în străinătate de mai mulţi ani, însă venea destul de des acasă. Toată lumea ştia, până de curând, că este prieten şi se înţelege bine cu vecinul său. Nu ştim ce l-a apucat”, spun sătenii din Toderiţa.

,,Doamne, Dumnezeule, când l-a aruncat pe bietul om în şanţ şi l-a acoperit cu crengi, încă nu era mort”.

Cu trei săptămâni în urmă cei doi au mai avut o altercaţie, tot pe motivul geloziei. S-au bătut în sat, până i-au despărţit oamenii.

Localnicii vorbesc că monstrul ar mai fi înjunghiat o persoană cu mai mulţi ani în urmă, pe vremea când locuia în Şona.

Ucigaşul este foarte mic de statură, în comparaţie cu victima, aşa încât localnicii au fost surprinşi că victima a fost adusă în stare de inconştientă de loviturile aplicate de vecinul său.

Puteţi citi AICI alte detalii despre firul crimei!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.