Incendiu în Făgăraș| Subsolul era inundat cu fum și ardea mocnit. Un tânăr a decedat


  • Un tânăr a fost transportat la spital, un altul a refuzat internarea la spital, iar un al treilea a fost declarat decedat, după ce au fost găsiți de salvatori închiși într-un beci dintr-un bloc de pe strada Gării.
Alarma s-a dat la ora 5 și jumătate dimineața. Un incendiu a izbucnit în beciul unui bloc din cartierul Gării. Echipajele de intervenție ajunse la fața locului au găsit o priveliște de nedescris. Subsolul inundat de fum, iar arderea se manifesta mocnit. Au încercat, în zadar, din păcate, să salveze un tânăr de doar 34 de ani, surprins de incendiu în subsol. Scos în stare de inconștiență de acolo, echipajele au încercat minute în șir să îl resusciteze, însă a fost declarat decedat de către cadrele medicale. În subsol au mai fost găsiți alți doi tineri. Unul a fost transpotat la spital, iar un altul a refuzat internarea.
,,În jurul orei 05.20 am fost anuntati de izbucnirea unui incendiu intr-un subsol de bloc din zona gării din localitatea Fagăraș. La fața locului s-au deplasat doua autospeciale de stingere, o autospeciala de descarcerare, un echipaj SMURD si o ambulanta SAJ. Cand au ajuns echipajele la fata locului subsolul era inundat de fum si arderea se manifesta mocnit. S-a actionat pentru stingerea incendiului si pentru cautarea si salvarea unei persoane surprinsa de incendiu în subsol. Persoana a fost scoasa de catre echipajele de pompieri. Aceasta era inconstienta si s-au inceput imediat aplicarea manevrelor de resuscitare de catre personalul medical. Din pacate barbatul in vârstă de 34 de ani nu a raspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarat decedat. În subsol au mai fost alte doua persoane care au iesit pana la sosirea fortelor de interventie. Una dintre acestea a refuzat transportul la spital iar cea de a doua persoana a fost transportata constientă la spital de catre a ambulanta SAJ”, a informat maior Ciprian Sfreja, ISU Brașov.
Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs incendiul.
(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.