Institutul de Cercetare Făgăraș deschide înscrierile pentru Clubul de Cercetare Făgăraș


Institutul de Cercetare Făgăraș anunță deschiderea înscrierilor pentru Clubul de Cercetare Făgăraș (Young Researchers’ Club). Elevi de liceu și studenți din Țara Făgărașului și din alte localități din România sunt invitați să se înscrie în Club completând formularul https://icf-fri.org/ro/structura/clubul-tinerilor-cercetatori/ până pe 12 iunie 2021.

Echipa Clubului de cercetare va beneficia de o pregătire avansată în cercetare și advocacy, inclusiv înțelegerea conceptelor principale legate de științele sociale și umane; cursuri de scriere academică și pentru o audiență generală; conceperea, realizarea și publicarea unei cercetări sociale, precum și comunicarea rezultatelor obținute.

Institutul de Cercetare Făgăraș reunește peste 50 de cercetători şi practicieni, făgărășeni sau străini, care locuiesc și profesează în peste 15 țări. Scopul principal al ICF este susţinerea inovaţiei şi dezvoltarea cunoaşterii şi ştiinţelor în Ţara Făgăraşului prin cercetare, analiză de politici publice şi programe educaţionale de calitate.

“Abilitățile de cercetare stau la baza gândirii critice și a luării unor decizii bine informate. Acestea sunt esențiale atât pentru dezvoltarea profesională și personală a fiecărui tânăr, cât și pentru dezvoltarea comunităților în care locuim.” spune Ștefan Cibian, director executiv al Institutului.

Detalii despre activitatea Clubului:

Pentru mai multe detalii:
Dr. Ștefan Cibian, Director Executiv și Research Fellow, 0758331727,
Institutul de Cercetare Făgăraș, office@icf-fri.org
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.