Ionel Ganea a început cu jignirile


Presa naţională scrie că făgărăşeanul Ionel Ganea a vorbit despre situaţia din Liga 1 şi i-a jignit pe Edi Iordănescu (antrenorul lui CFR Cluj) şi pe Nicolae Dică (tehnicianul de la FCSB).
Ionel Ganea

,,Omul (n.r. Edi Iordănescu ) nu e foarte hotărât. Ba zice că vrea să plece în străinătate, ba că rămâne în ţară. Apoi din nou spune că nu mai rămâne. E un om foarte instabil. A rămas aici pentru că nu avea variante mai bune. El visează cai verzi pe pereţi. Vrea să se ducă la căldură şi să-i dea ăia vreo 2-3 milioane de euro. El vine din valul tânăr de antrenor, dar să nu joci fotbal nici la Liga a III-a şi să ajungi antrenor”, a declarat Ganea.

,,Dacă eram Dică, eu n-aş fi rămas la FCSB. Ţine de coloana vertebrală. Dacă eşti bărbat, eşti bărbat şi în pielea goală. Nu numai îmbrăcat. Oricum, vedeţi că Dumnezeu nu-i ajută? De trei ani, nu mai câştigă campionatul. Îl pierd aşa la milimetru”, a spus Ionel Ganea la TV Telekom Sport.

Ionel Ganea (44) a fost numit antrenor principal al echipei ACS Poli Timişoara, la jumătatea acestei luni. Echipa a retrogradat în Liga 2 la finalul sezonului trecut. Fostul atacant revine astfel în campionatul eşalonului secund, unde a mai pregătit-o timp de o jumătate de sezon şi pe Dunărea Călăraşi, în 2016.

Ganea a semnat pe doi ani şi are ca obiectiv imediat promovarea.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.