Jandarmii montani de la Brașov au acordat primul ajutor șoferului unui TIR răsturnat pe DN 1 în dreptul localității Cârțișoara


 

În noaptea care tocmai a trecut, aflându-se pe drumul de întoarcere spre casă din expediția de pe Monte Rosa, echipa jandarmilor montani brașoveni a fost martoră la producerea unui eveniment rutier pe DN 1, în zona localității Cârtișoara, în intersecția cu DN 7C Transfăgărășan.

Concret, în fața jandarmilor se afla o autoutilitară de marfă care, în intersecția menționată mai sus, a pierdut controlul și s-a răsturnat.

În interiorul acesteia se afla doar șoferul, care nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind ajutat de jandarmi să iasă în siguranță din autoutilitară.

 

,,Având în vedere că intersecția a fost blocată de acest incident, colegii noștri au avut ca principală grijă dirijarea traficului, având în vedere vizibilitatea redusă pe timp de noapte și traficul intens de pe DN 1, aspecte ce puteau agrava consecințele evenimentului rutier. După ce au apelat numărul unic de urgență 112 pentru a solicita sprijinul colegilor de la poliție, membrii echipei montane ,,Les téméraires” au continuat să dirijeze traficul până la sosirea echipajelor specializate. Ne bucurăm că în urma acestui incident, nicio persoană nu a avut de suferit și suntem mulțumiți că am fost la locul potrivit pentru a sprijini toți participanții la trafic”, a precizat M.A.I. Brașov, prin purtătorul de cuvânt Luiza Dănilă.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.