Juniorii de la CSM Făgăraș au obținut bronz la un turneu internațional de fotbal


Micii fotbaliști de la CSM Făgăraș au obținut rezultate extraordinare la competițiile sportive la care au participat.

csm fagaras copii fotbal1Juniorii din anul 2009 au obținut bronzul la un turneu internațional de fotbal organizat în acest sfârșit de săptămână la Sfântu Gheorghe. Aceștia au reușit să se impună și să obțină locul al treilea din 16 echipe participante. După un meci decis la loviturile de departajare, CSM Făgăraș a reușit să învingă pe ACS Tâmpa Brașov și să obțină locul trei!

De asemenea participarea grupei 2011 la același turneu a fost una onorantă, având în vedere că tinerii fotbaliști au jucat contra unor adversari cu mult mai multă experiență.

csm fagaras copii fotbalGrupa 2008 de la CSM Făgăraș a participat și la competiția sportivă de la Brașov – Brașov Indoor Cup. La prima lor participare la un asemenea turneu de o asemenea anvergură, la care au patticipat peste 200 de copii atât din țară, cât și din străinătate, fotbaliștii făgărășeni au avut o evoluție mulțumitoare, având în vedere că a fost prima lor participare.

La Clubul Sportiv Municipal sunt înscriși aproximativ 90 de copii pe mai multe categorii de vârstă, de la 2007 până la 2011, iar antrenamentele se desfășoară în sala de Sport a Colegiului Național „Radu Negru“, în fiecare zi între 15.00 – 18.00.

Potrivit reprezentanților Clubului, la toate aceste competiții participarea copiilor a fost gratuită, totul a fost plătit din sponsorizări.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.