La Victoria a fost finalizat nomenclatorul stradal în format electronic. ,, Digitalizarea administrației publice locale este un proces de durată, din care am parcurs deja câteva etape importante’’


Orașul Victoria a mai finalizat un proiect extrem de important pentru activitatea administrației publice locale. Este vorba despre nomenclatorul stradal al orașului Victoria în format electronic.

Ce înseamnă, mai exact, acest lucru.

,,Am identificat fiecare stradă din oraș, fiecare adresă, fiecare număr poștal – informații care până acum existau doar în format scriptic – și le-am introdus într-un program informatic numit Geodata. Mai departe, toate aceste date au fost încărcate în Registrul electronic național al nomenclaturilor stradale (RENNS).  Este pentru prima dată când avem toate aceste informații într-un singur loc, în format electronic, ceea ce înseamnă că le putem administra, accesa, actualiza și utiliza foarte ușor, oricând avem nevoie. Folosirea nomenclatorului stradal electronic ne va ajuta să eficientizam unele procese de lucru din cadrul administrației publice locale și să reducem riscul de apariție a erorilor’’, explică primarul orașului Victoria, Camelia Bertea.

De asemenea, aceasta mai spune că acest program permite încărcarea mai multor informații, ca de pildă informațiile privind numărul locurilor de parcare din oraș. Tot în acest program va fi cuprins, pe viitor, și Registrul spațiilor verzi, ce va cuprinde informații detaliate legate de supravețele verzi, arbori, grădini, terenuri închiriate.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.