La Victoria a început împodobirea orașului pentru Crăciun. Vandalii au stricat deja unele instalații


Autoritățile locale din orașul Victoria au dat startul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. Anul trecut micul orășel de munte a luminat din toate încheieturile lui înaintea sărbătorilor. A avut multe luminițe și ornamente, mai multe ca niciodată. Anul acesta împodobirea se anunță la fel de bine organizată. Din păcate, oameni cu intenție rea au și început să strice din ceea ce s-a instalat până acum.
Primarul tocmai a anunțat pe o rețea de socializare că unele instalații au fost vandalizate.
,,Am început deja pregătirile pentru perioada sărbătorilor de iarnă, iar anul acesta ne-am propus să amenajăm nu numai parcul din centru, ci și parcul din spatele Casei de cultură. Pentru asta, muncim cu toții cot la cot în Primărie, ca să reușim să facem ceva frumos, dar cu cheltuieli minime. Avem multe surprize pentru voi și sunt convinsă că veți fi încântați de ceea ce pregătim. Ieri, însă, am constatat cu neplăcută surprindere că unele instalații care fuseseră montate în copaci au fost trase jos și apoi abandonate la containerul de gunoi. Mă indignează acest tip de manifestări dar, mai mult decât atât, ele au ca rezultat distrugerea muncii noastre și a unor bunuri plătite din bani publici. Aceste instalații sunt unele de calitate, tocmai pentru a le folosi cât mai mult timp și a nu fi nevoiți să cumpărăm altele în fiecare an.”, a preziat Camelia Bertea.
Din fericire, cel care a săvârșit fapta nu va scăpa nepedepsit. În orașul Victoria au fost montate camere de luat vederi, iar autoritățile se bazează pe ele în identificarea autorului.
Foto deschidere: orașul Victoria împodobit în 2021
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.