Licitația pentru podul de peste râul Olt de la Voila va fi reluată


Licitația pentru construirea unui noi pod peste râul Olt, la Voila (de pe DJ 105), nu a fost interesantă pentru constructori. Procedura de atribuire a fost lansată la finalul lunii septembrie, iar în data de 28 octombrie, când a fost termenul limită de depunere a ofertelor, nici un constructor nu a depus ofertă, anunță brasovmetropolitan.ro

Potrivit președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, o firmă interesată de construirea acestui pod a transmis o clarificare prin care a întrebat dacă se poate face plata în avans pentru achiziționarea structurilor metalice pentru viitorul pod, componente care sunt extrem de scumpe. Cum acest lucru nu se poate face, firma nu a mai depus o ofertă, motiv pentru care licitația a fost anulată.

„Procedura va fi reluată”, a anunțat președintele Consiliului Județean Brașov pentru brasovmetropolitan.ro. Potrivit proiectului, actualul pod, construit în anul 1956 va fi demolat. Noul pod va avea o lungime de 93,95 m şi o lăţime totală de 13,50 m, iar deschiderea principală va fi de 70,96 m, termenul de finalizare a proiectului fiind de 30 de luni.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.