Locul II pe județ pentru handbalistele de la Radu Negru


Miercuri, 18 ianuarie, a avut loc la Brașov faza județeană a competiției de handbal fete din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Competiția rezervată elevelor din învățământul gimnazial a adunat la start cele mai bune echipe din județ.

Echipa Colegiului Național ,,Radu Negru“ Făgăraș și-a câștigat dreptul de a participa la competiția județeană, ce a fost găzduită de Școala 11 Brașov, după ce s-a impus în competiția regională ce a avut loc la Făgăraș. Handbalistele de la Radu Negru, antrenate de profesorul Bogdan Dragoș, au avut, la Brașov, un parcurs foarte bun, iar la final s-au clasat pe locul II.

În primul joc, făgărășencele au fost învinse de Școala 11 Brașov, echipă care a și câștigat faza județeană, iar în următoarele două meciuri s-au impus în fața handbalistelor de la Școala 30 Brașov și Școala Gimnazială Ghimbav.

Colegiul Național ,,Radu Negru“ Făgăraș a câștigat anul acesta faza regională (Făgăraș – Victoria –Rupea), la baschet băieți, baschet fete, fotbal, șah și tenis de masă băieți, întreceri destinate elevilor din învățământul gimnazial, și va reprezenta regiunea la faza județeană.
Echipa de handbal fete a Colegiului Național ,,Radu Negru“ este compusă din următoarele sportive: Daria Ludu, Alessia Cioracan, Andrada Toma, Selena Oliniuc, Tania Cerchizan, Andreea Leancu, Timeea Metea, Paula Grecu, Ilinca Tănase și Mara Kitaigorod.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.