Astăzi are loc premiera oficială Django. Seria de 10 episoade a fost filmată, în mare parte, la vulcanul stins de la Racoș  


Filmul, adaptare după westernul cu același titlul, dar și după ”Django Unchained” al lui Quentin Tarantino, îl are în rolul principal pe Matthias Schoenaerts. Alături de el, în povestea din Vestul Săbatic, joacă Noomi Rapace, Nicholas Pinnock și Lisa Vicari.

Seria de 10 episoade a fost filmată în mare parte la vulcanul stins de la Racoș, Brașov, o zonă ce seamănă din punctul de vedere al regizorului cu Grand Canyon. Acolo s-a construit un mic orășel aidoma celor din Vestul Sărbatic, este vorba de New Babylon, anunță colegii de la money.ro.

Astăzi are loc premiera Django, o nouă superproducție filmată în România

Cu un buget de 40 milioane de euro, pentru ”Django” s-a filmat și în Delta Dunării, și la Vulcanii Noroioși din Județul Buzău.

”Django” este o coproducție internațională CANAL+ &Sky Studious (post care va găzdui premiera) și Frame Film (România). Surpriză mare, unul din producătorii serialului este Andrei Boncea, partener Frame Film. Tot în Județul Brașov s-a filmat în urmă cu 18 ani și ”Cold Mountain”, cea mai importantă producție cinematografică hollywoodiană realizată vreodată în țara noastră.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.