Lucrări de spălare și igienizare a rețelei de distribuție apă în Beclean, în perioada 31 mai – 10 iunie


APĂ CANAL SIBIU SA – Sucursala Exploatare Făgăraș anunță lucrări de spălare și igienizare a rețelei de distribuție apă în localitatea Beclean, în perioada 31.05.2022 – 10.06.2022, în intervalul orar 09:00 – 15:00.

În această perioadă recomandăm să nu utilizați electrocasnicele care sunt alimentate cu apă de la rețeaua publică de apă, precum și centralele termice.

Operatorul APĂ CANAL SIBIU SA, Sucursala Exploatare Făgăraș vine cu rugămintea spre utilizatori ca în această perioadă să permită accesul la contoarele de apă care sunt amplasate în incinta imobilelor, acolo unde este nevoie.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție apă urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și face parte din programul de exploatare, întreținere și control preventiv propus de operator în anul 2022.

Pe parcursul efectuării lucrărilor vor apărea fluctuații de presiune sau este posibil să fie nevoie și de sistarea furnizării de apă potabilă în localitatea Beclean.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să apară fenomenul de turbiditate. Această perturbare va fi de scurtă durată, astfel că operatorul recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Relații suplimentare pot fi obținute la dispecerat, telefon 0268214281.

Operatorul de apa-canal cere scuze pentru disconfortul creat.

Inginer Șef Sucursală

Cristina Rădoiu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.