Lucrările de asfaltare de pe Valea Sebeș sunt aproape de finalizare


Cu toate că vremea rea din ultimele zile a îngreunat lucrările de asfaltare de pe Valea Sebeș, edilul comunei Hârseni, Daniel Dâmboiu, dă asigurări că cei 4 km vor fi asfaltați până la primii fulgi de zăpadă.

Daniel Dâmboiu, primar comuna Hârseni

Un tronson de drum de pe Valea Sebeșului, care aparține de comuna Hârseni, este în asfaltare în aceste zile. Chiar dacă utilajele s-au oprit, din cauza vremii nefavorabile, edilul comunei Hârseni, Daniel Dâmboiu, spune că cei 4 km de drum vor fi finalizați până la venirea iernii.

,,Am oprit lucrările din cauza ploilor din ultimele zile. Utilajele sunt tot acolo și mai este doar puțin de asfaltate din cei 4 km. Cum se îndreaptă puțin vremea, vom da drumul la lucrări. Cred că în câteva zile vom și finaliza această lucrare’’, spune primarul Daniel Dâmboiu.

Investiția este de 5 milioane de lei, banii provin dintr-un proiect pe PNDL 2.

De asemenea, o altă investiție la fel de importantă, vorbim despre „Realizare rigole și podețe în sat Copăcel, comuna Hârseni, județul Brașov“ este în plină desfășurare în localitatea Copăcel. O stradă este deja finalizată, însă și aici lucrările au fost oprite din cauza vremii nefavorabile.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.