MĂCEL ÎNTRE FRAŢI: Un minor şi-a ucis fratele mai mare cu mai multe lovituri de cuţit


Un tânăr şi-a ucis cu sânge rece fratele mai mare. Teribilul incident s-a petrecut în municipiul Braşov, în weekend, chiar pe strada Înfrăţirii.

Mihai Amăricuţei (23 ani) a fost înjunghiat de fratele său mai mic, Eusebiu Amăricuţei (17 ani). Tânărul ucis a lăsat în urma sa o prietenă.

Ucigaşul obişnuia să consume substanţe psihotrope, după cum au aflat jurnaliştii braşoveni. Nu de puţine ori ar fi furat bani de la victimă pentru a-şi procura droguri.

Mama celor doi fraţi a fost cea care a sunat la 112. Ucigaşul a fost prins de poliţie în cursul dimineţii de luni, pe Bulevardul Ssturn din Braşov, fiind reţinut pentru 24 de ore.

„Din actele dosarului a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 4 februarie 2018, l-a lovit şi l-a înjunghiat de nenumărate ori cu un cuţit pe fratele său, în domiciliul lor comun din municipiul Braşov, strada Înfrăţirii nr. 23, judeţul Braşov”, a precizat procurorul şef Adrian Aldea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, citat de bzb.ro

foto: bzb.ro

foto: bzb.ro

Chiar dacă nu au fost date publicităţii informaţii oficiale din dosarul crimei, pe Facebook au început să circule tot felul de mesaje în legătură cu această tragedie.

Unul dintre prietenii victimei a postat două fotografii cu adolescentul care şi-a înjunghiat fratele, în speranţa că va fi prins mai repede. „Acest gunoi şi-a omorât fratele, împreună cu alţii în casă şi acum a fugit. Vă rog distribuiţi sau, dacă îl vedeţi, anunţaţi Poliţia să prindă gunoiul ăsta fără suflet”, este mesajul postat de unul dintre prietenii victimei.

„4 februarie, şi-a înjunghiat mortal fratele şi a fugit.  Cei care au informaţii despre unde este sau unde ar putea să fie, sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie”, arăta un alt mesaj.

Au urmat altele, cu declaraţii care ar putea fi folosite chiar la instrumentarea cazului: L-a omorât cu două cuţite. Primul s-a rupt în gât şi pe al doilea i l-a băgat în inimă. 6-7 lovituri de cuţit”; „Se pare că tânărul se droga şi pentru asta avea nevoie de bani. A furat bani de la fratele decedat şi acesta l-ar fi bătut rău. Asta a fost răzbunarea lui alături de prietenii lui care l-au ţinut şi omorât”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.