Marți, 30 mai, un nou atelier marca DoTERRA. ,,Putem îmbina medicina alopată cu cea naturală’’


Marți, 30 mai, de la ora 17:30 va avea loc un alt Atelier de Testere și Informare despre Uleiurile Esențiale la Făgăraș, în aceeași locație primitoare: Crama de la Cuptorul Lagunei din Făgăraș.

Georgiana Leșanu

Evenimentul va fi susținut tot de Georgiana Leșanu, care e asistentă medical, dar folosește și produsele pe bază de uleiuri esențiale. La toate evenimentele ea subliniază faptul că ,,putem îmbina medicina alopată cu cea naturistă, una nu o exclude pe cealaltă!

Georgiana ne-a spus că toate produsele doterra au acel Certificat al Gradului Pur Terapeuric (CPTG), iar din 2021 uleiul essential de Lavandă are și Certificarea Gradului Farmaceutic.

Certificat CTPG

,,Este la îndemâna tuturor să folosească uleiurile esențiale. Oricum le utilizăm, dar într-o cantitate mult mai mică, de exemplu când bem un ceai de mentă sau punem într-un desert coaja rasă de la o lămâie.

Uleiurile esențiale sunt naturale, sunt însăși esența plantei, esența vieții până la urmă. Iar cele de la doTERRA sunt, deocamdată, cele mai testate și cele mai pure uleiuri din lume. Au acest certificat CTPG (Grad Testat Pur Certificat). Dacă omul este deschis și vrea să afle mai multe, să se informeze, să se educe, poate folosi aceste uleiuri și poate primi îndrumare. 

Noi asta facem, îndrumăm oamenii. Comunitatea noastră se numește Fă (-te) bine! Nu întâmplător se numește așa: fă-te bine pe tine și apoi din ceea ce ai învățat și ți-a fost de folos, dă mai departe, fă bine în jurul tău, în comunitatea ta. Iar binele se referă la corpul nostru privit ca un întreg, holistic: Trup, Minte, Suflet/Spirit. Dacă cineva este interesat și participă la un eveniment organizat de noi și dorește să meargă mai departe și să își creeze un cont, dacă intră în comunitatea noastră, va avea susținere, consiliere. 

Sunt multe persoane care și-au luat produse doterra de la diferite cunoștințe sau de pe diferite site-uri și nu au știut ce să facă mai departe cu ele, din păcate. Ideea e că vrem ca cei care încep să folosescă uleiurile esențiale să aibe și rezultate.

Și poate mă repet, dar doterra este un stil de viață și are la bază cultura Recunoștinței, a Binelui făcut din suflet. Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”, a spus Georgiana.

Dacă doriți mai multe detalii despre ce îseamnă un stil de viață alături de DoTERRA, sunteți așteptați marți, 30 mai, de la ora 17.30 la Cuptorul Lagunei, strada Republicii, nr 19, Făgăraș.

Vom reveni cu alte informații despre uleiurile esențiale DoTERRA.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.