Mesajul elevei de 10, Irina-Elena Steavu, șefă de promoție la clasa a VIII-a, Colegiul Național ,,Doamna Stanca”


  • Irina Elena Steavu a absolvit gimnaziul la Colegiul Naținal „Doamna Stanca” Făgăraș, secția germană, ca șefă de promoție. În toți cei patru ani de gimnaziu nu a avut nici măcar o medie de 9

Este deșteaptă, frumoasă și silitoare. Eleva Irina Elena Steavu, absolventă de clasa a VIII-a la Colegiul Național ,,Doamna Stanca” a absolvit gimnaziul fără să aibă măcar o medie de 9. Mediile arată impecabil în catalog, în toţi cei 4 ani de studiu la şcoala generală: 10 pe linie. Acum, Irina se pregătește intens pentru Evaluarea Națională.

Iată ce discurs a avut șefa de promoție la finalul celor 8 ani de școală. ,,În timpul anilor de școală am învățat multe lucruri. Nu vom uita ceea ce am simțit înaintea fiecărei ore și nici emoțiile pe care le-am simțit când am primit o notă bună la un test greu sau când am fost ascultați de către profesori. Cu toții știm că acești ani nu au fost cei mai ușori, deoarece nici noi nu am fost întotdeauna cei mai cuminți și din cauza situației de care cu toții știm. Dar orice s-a întamplat, dumneavoastră profesorii și părinții, ați știut ce să faceți, ca situația să devină mai puțin neplăcută. Colegilor le doresc mult succes la examen și desigur, sper că vor intra la liceul la care își doresc.
Mai departe Irina a ținut să spună câteva cuvinte despre experiența ei la școală. „La școală am legat prietenii și mi-a plăcut să învăț. M-am simțit inspirată și încurajată de profesorii pe care i-am avut. Pe viitor îmi doresc să întâlnesc oameni la fel de prietenoși și inspirați precum cei pe care i-am cunoscut deja.

(A. ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.