Micuții de la Grădinița Pinochio, cu însemnele României pe piept!


  • Princhideii de la Grădinița Pinochio au sărbătorit și în acest an 1 Decembrie, Ziua Națională a României!

Copiii de la Grădinița Pinochio au sărbătorit Ziua Națională a României într-un mod inedit! Aceștia, ajutați de doamnele educatoare Monica Pop și Cristina Cotocea, au pictat, așa cum au știut ei mai bine, pe un tricou alb, tricolorul și harta României! S-au distrat pictând, dar au și învățat care este semnificația zilei de 1 decembrie și au pregătit și un mic moment artistic. Îmbrăcați în tricourile pictate chiar de ei, au jucat o horă și au cântat cântece patriotice.

În fiecare an copiii desfășoară activități potrivite vârstei lor, dedicate Zilei Naționale a României, pentru a cunoaște semnificația zilei de 1 decembrie și a învăța să respecte valorile istoriei și culturii noastre naţionale pentru ca atunci când vor creşte să fie mândri de identitatea noastră naţională”, a explicat prof. Silvia Florea, directorul instituției de învățământ preșcolar.

Micuții se pregătesc acum pentru venirea lui Moș Crăciun. Ca și anul trecut, aceștia îl vor întâmpina pe bătrânel cu cozonaci făcuți chiar de ei, bineînțeles, ajutați de doamnele educatoare.

(Alina ROMAN)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.