Moș Crăciun e la căsuța din centru!


mos craciun centruL-am găsit pe Moș Crăciun în căsuța din centrul orașului, pregătit să întâmpine copilașii. A venit de foarte departe, de la Polul Nord, dar ne-a promis că va sta în Făgăraș până duminică seara. Îi așteaptă pe copilași să le treacă pragul, să îi spună poezii, cântece și să îi lase scrisoarea.

Nici de această dată nu a venit singur, e ajutat de Crăciuniță, care îi roagă pe copilași să dăruiască, la rândul lor.

Moș Crăciun îi roagă pe copii să nu uite că și ei, la rândul lor, trebuie să fie darnici și conștienți că în această comunitate sunt copii mai sărăcuți și le-ar face o mare bucurie dacă în sacul lui s-ar regăsi un mic cadou pentru ei. Poate fi orice lucru cât de mărunt, de care micuții făgărășeni se pot lipsi dar cu condiția estențială să îl dăruiască din toată inima lor. Pe această cale dorim să mulțumim celor care deja au dăruit din toată inima, au venit la noi în căsuță și au lăsat, la rândul lor, cadouri. Suntem aici până duminică seara, vă așteptăm“, ne-a spus Crăciunița.

Moș Crăciun se va afla la Căsuța din centrul Făgărașului până duminică, 23 decembrie. Ușa căsuței se deschide între ora 17.00 și 20.30.

mos craciun centru2

mos craciun centru1

mos craciun centru3
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.