Nicolae, un băiețel de doar 9 ani, a petrecut o zi alături de primarul Gheorghe Sucaciu. El a câștigat licitația de experiențe ,,O zi în biroul primarului’’


Nicolae Rotaru, un băiețel de 9 ani, elev la Colegiul Național ,,Doamna Stanca’’, a câștigat licitația de experiență ,,O zi în biroul primarului’’, organizată de Youth Bank Făgăraș și a petercut o zi alături de primaurl Gheorghe Sucaciu.

,,Astăzi am avut ocazia să petrec o zi foarte plăcută alături de cel care a câștigat licitația de experiență „O zi în biroul primarului” organizată de Youth Bank Făgăraș. Numele lui este Rotaru Nicolae în vârstă de 9 ani, elev al Colegiului Național „Doamna Stanca” secția germană. A fost o experiență interesantă și mă bucur că sunt copii implicați și preocupați de administrația publică locală’’, a spus primarul Gheorghe Sucaciu.

Acesta a mai adăugat că tânărul făgărășean că, din discuțiile purtate, a reieșit că există interes din partea celor ici pentru politică. Cel mai mult i-a plăcut tânărului interacțiunea primarului cu ceilalți, prezentarea proiectelor, faptul că cei doi au ieșit împreună pe teren și că ar repeta cu plăcere oricând această experiență.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.