Noi parcele scoase la licitație în cartierul Farcaș din Victoria. Cu cât s-au vândut la prima licitație


Primăria orașului Victoria anunță scoaterea la licitație a mai multor parcele din noul cartier Farcaș. Licitația este programată pe data de 7 septembrie, ora 10.00, la sediul primăriei.

Licitația deschisă înseamnă că toți participanții sunt prezenți în sală și se licitează la vedere, cu strigare.

,,Atrag atenția tuturor celor interesați să studieze cu atenție caietul de sarcini și să vină cu cele două documente (în copie) care sunt absolut necesare pentru participarea la licitație, în cazul persoanelor fizice: Certificat Fiscal privind impozitele și taxele locale (de la Primăria Victoria); Certificat de atestare fiscală emis de Direcția Generală a Finanțelor (ANAF), care se mai numește și cazier fiscal. Pentru persoane juridice sunt necesare următoarele acte, în copie: Certificat de înregistrare la Registrul Comerțului, Cod Unic de Înregistrare, Scrisoare de garanție bancară sau bonitate (opțional), Certificat de atestare fiscală emis de Direcția Generală a Finanțelor, Certificat Fiscal privind impozitele și taxele locale.

La prima licitație pe care am organizat-o, foarte puțini participanți au avut aceste documente, consecința fiind că cei mai mulți nu au putut intra în licitație. Astfel, doar cinci din cele 14 parcele au fost vândute.

Dintre acestea, parcela fără PUZ a avut cel mai mic preț de vânzare, respectiv 24.100 lei plus TVA, iar cel mai mare preț final a fost de 80.000 lei plus TVA”, a explicat primarul Camelia Bertea.

Caietul de sarcini poate fi achiziționat de la Primărie, până miercuri, 6 septembrie, contra sumei de 50 de lei, iar taxa de participare este 30 de lei.

În acest cartier sunt 21 de parcele pentru case, fiecare având 600 mp. Cartierul a fost construit de la zero de actuala conducere a primăriei. În anul 2022 au fost executate lucrări la infrastructura zonei: s-au făcut drumuri, s-au introdus conductele de apă și canalizare, s-a canalizat un pârâiaș pentru a nu afecta fundațiile caselor și va fi introdus iluminatul public

Sunt patru străzi în noul cartier care poartă numele de Avram Iancu, Badea Cârțan, Octavian Paler și Grigore Moisil.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.