O agenție de turism va anunța miercuri două destinații de vacanță, cu plecare de pe Aeroportul Brașov


Agenţia de Turism Paralela 45 îşi va prezenta, oficial, primele zboruri de pe Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav, în cadrul unei conferinţe de presă ce se va desfăşura chiar pe aeroport, miercuri, 1 februarie, scrie bzb.ro.


Pachetele pregătite de agenţie includ zboruri de vacanţă spre Grecia si Turcia, iar deplasarea se va face cu două curse charter spre Creta şi Antalya. Datele de la care vor fi efectuate cursele nu au fost anunţate de reprezentanţii agenţiei, însă este posibil ca acestea să fie comunicate în 1 februarie, mai ales că la conferinţa de presă va fi prezent şi directorul Regiei Autonome Aeroportului Internaţional Braşov, Alexandru Anghel.
Potrivit estimărilor reprezentanţilor administraţiei judeţene braşovene, aeroportul ar urma să fie funcţional în 15 iunie 2023. Totuşi, de mai multe ori, reprezentanţii Consiliului judeţean Braşov au ţinut să precizeze că asta nu înseamnă neapărat că de la data amintită vor începe şi zborurile comerciale. De altfel, până în momentul de faţă, Consiliul Judeţean Braşov nu a anunţat oficial ce companii aeriene vor opera de pe Aeroportul Internaţional Braşov.
Pe de altă parte, pe lângă Paralela 45, au fost şi alte agenţii de turism care au anunţat că vor opera zboruri de pe aeroportul de la Braşov începând cu această vară.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.