Peste 100 de bilete de avion au fost vândute de compania Fly Lili, în primele 24 de ore, Ce rute vor fi operate pe Aeroportul din Brașov


  • Începând cu data de 6 mai 2024, compania aeriană Fly Lili a pus în vânzare biletele de avion către cele opt destinații anunțate din Europa, cu plecare de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Astfel, se pot achiziționa direct de pe site-ul oficial al companiei bilete către Műnchen, Nűrnberg, Stuttgart (Germania), Bologna, Roma, Milano (Italia), Barcelona (Spania) și Salonic (Grecia).

foto: Fly Lili

Primele zboruri vor începe la finalul lunii iunie, fiind programate câte trei curse pe săptămână pentru fiecare destinație. Prețurile pentru o călătorie încep de la 89 euro și variază în funcție de destinație și perioada călătoriei. Potrivit oficialilor companiei, în primele 24 de ore de la momentul scoaterii la vânzare a biletelor de avion, peste 100 de bilete au fost vândute, deja, pe rute pornind din sau către Brașov, cea mai solicitată rută, până în acest moment, fiind Brașov-Műnchen și retur, primele zboruri pentru această destinație urmând să înceapă din 28 iunie a.c.

De asemenea, reprezentanții Fly Lili au anunțat că după data de 20 mai a.c. vor fi scoase la vânzare și biletele de avion către Istanbul (Turcia), prețul unui bilet urmând să pornească de la 79 euro. Astfel, prin intermediul celor două companii aeriene, Wizz Air și Fly Lili, care operează pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, de la finalul lunii iunie vor exista curse regulate către un total de 12 destinații, fiind vorba despre orașe europene foarte atractive pentru comunitățile de români.

Reamintim că, începând cu data de 18 iunie 2024, Wizz Air va inaugura zborurile de pe Aeroportul Internaţional Braşov către mult aşteptata destinaţie Budapesta, biletele de avion fiind scoase la vânzare încă din luna martie a acestui an. Capitala Ungariei va fi, astfel, cea de-a treia destinaţie asigurată de Wizz Air de la Braşov, după Londra şi Dortmund.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.