O făgărășeancă de 28 de ani a ajuns la spital, după ce a fost bătută de concubin. A fost emis ordin de protecție provizoriu față de acesta


Scandal într-o locuință din Făgăraș. O femeie a fost bătută de concubinul ei și a ajuns și la spital pentru investigații de specialitate. Față de bătăuș a fost emis ordin de protecție provizoriu.

,,Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”. În fapt, la data de 11 aprilie 2022, în jurul orei 16.45, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie din municipiul Făgăraș, județul Brașov cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie. Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la aceeași dată, în jurul orei 16.30, un bărbat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 28 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun. Femeia a fost transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.