O femeie care şi-a rupt degetul pe munte a avut pretenţia să fie coborâtă cu elicopterul


O turistă care s-a accidentat duminică în Munţii Făgăraş a cerut să fie coborâtă de pe munte cu elicopterul. Femeia avea degetul rupt la o mână.

Salvamontiştii de la Argeş s-au arătat indingnaţi de pretenţiile turistei şi au postat totul pe Facebook.

,,Dacă pentru unul care avea diaree s-a alocat resursa aeriană-elicopter SMURD, de ce să nu alocăm aceeași resursă și pentru un deget rupt la o mână, dar care nu îi pune viața în pericol? O doamnă și-a rupt un deget la mână în munții Făgăraș și nu vrea să se deplaseze din zonă (Căldarea Berbecilor) decât cu elicopterul. Este lângă ea și o asistă un coleg de la Salvamont Azuga (mulțumesc Iulian) care era cu prietenii în drumeție, am trimis spre dumneaei și patrula de serviciu de la Baza salvamont Cota 2000 (probabil colegii mei vor trebui să-i care rucsacul) pentru a o însoți pe coborârea până la Piscul Negru. Dacă în acest interval (va dura vreo patru ore operațiunea asta) cineva chiar va avea nevoie de ajutorul nostru, va trebui să aștepte. Mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în postarea salvatorilor montani.

Postarea salvamontiştilor din Argeş face referire la un senator dus cu elicopterul SMURD în Bucureşti, deoarece acuza dureri de cap, vărsături şi diaree.

Reacţile internauţilor nu au încetat să apară, aceştia au taxat-o dur pe turista pretenţioasă.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.