O medalie de bronz și un loc V pentru judokanii de la CSM Făgăraș


Sâmbătă, 29 octombrie, a avut loc la Vlahita, jud. Harghita, un puternic turneu de judo rezervat sportivilor la Under 9, Under 10, Under 12 și Under 14.

Au participat peste 700 de judokani din Ungaria, Republica Moldova și România. Făgărașul a fost reprezentat la această competiție de patru sportivi legitimați la Clubul Sportiv Municipal Făgăraș: Nicolae Chiorean, Claudiu Hapa, Ionut Cozac și Andrei Comșa. În urma desfășurării competiției, care a durat peste 12 ore și care s-a desfășurat pe patru spații de luptă, sportivii de la CSM Făgăraș, antrenați de Ioan Vichente Dragoș, au avut un bilanț pozitiv. Sportivul făgărăsean Ionut Cozac a luptat la categoria 55 Kg, Under 14 și, la final, s-a clasat pe cea de-a treia treaptă a podiumului, după ce a  câștigat, în total, patru meciuri.

Andrei Comșa a luptat la categoria 42 Kg Under 12 și s-a clasat pe locul V din 29 de sportivi la categoria lui de vârstă și greutate.

,,Am participat la o competiție foarte puternică, la care au participat peste 700 de sportivi. Întrecerea s-a desfășurat într-o sală neîncăpătoare, în care, pe lângă cei 700 de sportive, au asistat și peste peste 300 de părinți. Competiția a început la ora 9 și s-a terminat la ora 22, copiii fiind extrem de obosiți. CSM Făgăraș a participat cu patru sportive, iar la final am obținut o medalie de bronz și un loc V. Ne pregătim în continuare la fel de intens pentru că la jumătatea lunii noiembrie vom participa la Brașov la ,,Kids Judo Cup’’, întrecere rezervată copiilor și cadeților’’, a declarat antrenorul de judo al CSM Făgăraș, Ioan Vichente Dragoș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.