O nouă acțiune de sterilizare a câinilor și pisicilor, în Ucea de Jos. ,,Încă mai găsesc pui abandonați și, ceea ce e mai grav, persoane care nu doresc să sterilizeze”


  • 72 de câini și pisici au fost sterilizți în acest sfârșit de săptămână, la Ucea de Jos.
  • Campania de sterilizare gratuită a fost organizată de Asociația Save a Live.

Sâmbătă, 14 octombrie, în urma campaniei de sterilizare organizate, Asociatia Save A Life, cu sprijinul Wir für Hunde in Not e.V. a reușit să sterilizeze 72 de căței și pisici, în Ucea de Jos.
Este pentru al patrulea an consecutive când Asociația Save a Life organizează campanie de sterilizări gratuite pentru animăluțele din Țara Făgărașului.

Chiar și așa, președintele Asociației, Gabriela Streza, trage un semnal de alarmă cu privire la abandonarea animăluțelor.

,,Doresc să mulțumesc echipei de doctori și voluntari că mi-ați fost alături. Mulțumesc, de asemenea, partenerilor Wir für Hunde in Not e.V.  Ceea ce fac, fac din suflet și respect pentru aceste animăluțe. Cu toate acestea, încă mai găsesc pui abandonați și, ceea ce e mai grav, persoane care nu doresc să sterilizeze. Pentru ca acest lucru să fie stopat, oamenii trebuie să conștientizeze că sterilizarea e soluția suprapopulării și înmulțirii necontrolate. Nu fiți indiferenți! Implicați-vă, ajutați și sterilizați!”, a spus Gabriela Streza, președinte Asociatia Save A Life.

Astfel de campanii de sterilizare a câinilor și pisicilor se organizează frecvent în Țara Făgărașului.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.