Ordin de protecție provizoriu față de un bărbat din Voila care și-a agresat concubina


La data de 09 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 34 ani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 09 decembrie 2019, în jurul orei 22.30, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 41 ani, în timp ce se aflau la domiciliul acesteia din localitatea Voila, jud. Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză, prin care s-a dispus păstrarea unei distanțe de minimum 500 metri față de persoana vătămată. Polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Secția
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.