Parc de joacă pentru copii în zona turistică Sâmbăta de Sus


În zona turistică Sâmbăta de Sus a fost amenajat un parc de joacă pentru copii. Acesta se află pe partea dreaptă a drumului principal, pe sensul de urcare în staţiune. Parcul este compus din mai multe module de joacă şi două mese de tenis de masă.

Potrivit primarului comunei, Nicolae Morariu, în apropierea parcului vor fi amenajate alei pentru promenadă. Lucrarea nu este încă finalizată.

,,Terenul este proprietatea comunei Sâmbăta de Sus. Parcul a costat în jur de 80.000 de lei, are mai multe module de joacă şi două mese de tenis de masă. Dinspre parc înspre munte, în paralel cu drumul, vor fi amenajate alei de promenadă, ca părinţii şi copiii să nu meargă pe drum, printre maşini, atunci când vor să ajungă în parcul de joacă. Iniţial, acolo am vrut să facem o parcare publică, dar ne-am răzgândit, pentru că parcări avem în alte părţi şi aşa ne-am orientat spre un loc de joacă pentru copii şi unul de relaxare pentru adulţi. De altfel, şi în apropierea locului de joacă din sat suntem acum în lucrări să facem o zonă de relaxare pentru părinţi. Am montat deja un foişor, două mese de tenis, bănci, chiar astăzi se vor pune pavele”, a precizat primarul Nicolae Morariu.

(Cristina Cornilă)

 

 

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.