Patru campanii de sterilizări şi 300 de animale sterilizate la Victoria


Săptămâna aceasta s-a încheiat ultima serie a campaniei de sterilizări din oraşul Victoria. Luni au fost sterilizate încă aproximativ 50 de animale (căţei și pisici).

,,Mulțumesc tuturor persoanelor care au venit cu animăluțele la sterilizat și care au înțeles importanta sterilizărilor. Mulțumesc doctorilor și partenerilor de la Tierhilfe Hoffnung pentru ajutor și Primăriei Victoria pentru susținere! Ma bucura sa văd ca oamenii se implica și ca înțeleg cât de important este sa sterilizezi. Imi doresc sa nu mai avem avem in Victoria și pe sate catei nesterilizați și catei abandonați. Anul viitor vreau sa includ in campania de sterilizare și microciparea cățelului/catelusei pentru responsabilizarea persoanelor din zona. Pentru asta, voi avea nevoie de sprijinul primăriei Victoria. Din august pana in octombrie, in cadrul celor 4 serii ale campaniei de sterilizari, am reușit sa sterilizăm peste 300 de animăluțe. E un început promițător și cu ajutorul partenerilor de la Tiedhilfe Hoffnung vom continua și anul viitor. Campania de sterilizari gratuite este organizata pentru toți cei din zona Țării Făgărașului, iar rugăminte mea este: Nu fiți indiferenti! Implicați-va, ajutați și sterilizati!”, a declarat Gabriela Streza, președinte Asociatia Save A Life.

,,4 campanii și peste 300 de animale sterilizate. Ne face o deosebită plăcere că am reușit acest număr de sterilizari și sperăm ca prin puterea exemplului, la campaniile viitoare, și mai mulți oameni să înțeleagă importanța sterilizărilor și să vină cu animăluțele la sterilizat. Ne dorim o colaborare de lungă durată, in care să continuăm ce am început anul acesta, alături de oamenii minunați din Victoria”, a spus dr. Vlad Sârbu, Aulim Pitești (Tierhilfe Hoffnung)

,,O noua campanie reusita in care am incercat sa aratam oamenilor metoda cea mai eficienta de a avea un oras curat, multunim organizatoarilor si asteptam urmatoarele campanii ce se vor desfasura in 2021″, a declarat dr. George Ganescu, Aulim Pitești (Tierhilfe Hoffnung).

Primăria oraşului Victoria, prin vocea primarului Camelia Bertea, dă asigurări că anul viitor va sprijini organizarea mai multor astfel de campanii de sterilizări.
 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.