Persoane bănuite de furt, identificate de polițiștii făgărășeni. Au creat un prejudiciu de aproximativ 14.000 de lei


Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, au reușit identificarea și prinderea a două persoane bănuite că ar fi autorii mai multor infrațiuni de furt din locuințe și din incinta unei societăți comerciale, fapte săvârșite pe raza localității Făgăraș.

Astfel, în cadrul activităților operative, pe care polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Făgăraș le-au desfășurat, s-au obținut datele necesare pentru a documenta activitatea infracțională a doi tineri, din municipiul Făgăraș, unul dintre aceștia fiind condamnat anterior pentru alte fapte de natură penală. Cercetările,  efectuate de polițiști cu privire la persoanele bănuite, au arătat faptul că, în perioada decembrie 2022 – februarie 2023, cei doi ar fi sustras mai multe unelte și materiale pentru construcții din curtea unei societăți, pentru aceasta autorii procedând la scoaterea din funcțiune a sistemului de supraveghere.

De asemenea, autorii ar fi pătruns și în locuințele a două persoane fizice prin forțarea ferestrelor. Valoarea prejudiciului total creat de cei doi fiind de aproximativ 14.000 lei. Față de probele existente la dosar, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a persoanelor suspecte, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetarile sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de ”furt calificat” în formă continuată, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând ca, la finalizarea acestora, să se dispună soluția legală.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.