Peste 1.000 de copii de la grădinițele din oraș au primit cadouri de la Moș Nicolae!


Astăzi, micuții au avut numai motive de bucurie! Moș Nicolae a venit la toți copiii care frecventează grădinițele din oraș cu sacul plin ochi de cadouri!

A fost bucurie mare în această dimineaţă pentru copiii cuminţi de la grădinițele din oraș. Moș Nicolae, după ce a colindat toată noaptea și a umblat după cadouri și dulciuri, a poposit în această dimineață la toți copilașii din grădinițe, dar și de la creșa din Făgăraș. Micuții, ajutați de doamnele educatoare, și-au lustruit cu mare grijă ghetuțele, ca Moșul să le găsească și să le dăruiască dulciuri.

La Făgăraș a devenit deja o tradiție ca preșcolarii să primească, de Sfântul Nicolae, dulciuri de la Moș Nicolae. Ajutat și de reprezentanții Primăriei Făgăraș și cei ai Consiliului Local Făgăraș, bătrânelul a împărțit dulciuri pentru 1150 de copii de la toate grădinițele și creșa din oraș.

După ce trece ziua lui Moş Nicolae, copiii se pregătesc pentru încă o serie de cadouri aduse chiar de Moş Crăciun. Și pentru a-l primi așa cum se cuvine și pe bătrânelul Moș Crăciun, copiii din Făgăraș pregătesc, în această perioadă, poezii și cântece pe care i le vor spune moșului.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.