Peste 300 de persoane o caută pe Angelika, o studentă din Jibert, care a dispărut în pădurea Dumbrava din Sibiu


Maurer Angelika Claudia este căutată atât în aer, cât și la sol de sute de persoane.

Angelika, o studentă din Jibert dispărută de aproape o lună în pădurea Dumbrava din Sibiu, este căutată la această oră de circa 350 de oameni, cu drone, câini şi un elicopter. Oamenii s-au mobilizat după ce polițiștii au găsit în zona pădurii obiecte personale ale fetei. Angelika are 25 de ani. Polițiștii se așteaptă la un deznodământ nefericit.

Sute de voluntari s-au alăturat joi dimineața jandarmilor și polițiștilor în acțiunile de căutare ale tinerei Angelika Claudia Maurer, dispărută în urmă cu aproape o lună. Pădurea este răscolită după ce mai multe obiecte personale au fost găsite în cursul zilei de miercuri.

Pentru că zona în care este căutată fata se întinde pe o suprafață mare, a fost pus la dispoziție și un elicopter. Imaginile surprinse de la înălțime au fost publicate de Inspectoratul de Poliție din Sibiu.

La acțiunea care a început joi dimineața au fost mobilizați 150 de polițiști din cadrul IPJ Sibiu, Centrul Chinologic ”Aurel Greblea” Sibiu, DGASPC Sibiu, Directia Ocolului Silvic Sibiu, Salvamont Sibiu, SAJ, precum și peste 200 de voluntari din Asociația 4×4 Rescue, Asociația Crucea Roșie și studenți ULBS, scrie Turnul Sfatului.

De asemenea, acțiunea beneficiază de sprijinul IGAV, fiind folosite concomitent mai multe drone.

„Astăzi, 2 martie, începând cu ora 10,00, polițiștii sibieni au declanșat o amplă acțiune de căutare a unei tinere, MAURER ANGELIKA CLAUDIA, în vârsta de 25 ani, studentă în municipiul Sibiu, a cărei dispariție a fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, tânăra nu a mai putut fi contactată de către rude și cei apropiați,” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii exclud varianta răpirii și spun că se așteaptă la un deznodământ tragic.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.