Peste câteva ore comuna Sâmbăta de Sus iese din carantină. Primarul le mulţumeşte locuitorilor pentru comportament


Luni, de sărbătoarea Sfântului Andrei, locuitorii comunei Sâmbăta de Sus au avut plăcuta surpriză să constate că, după un efort întrunit de 14 zile şi o perioadă de carantină similară ca timp, au ajuns la zero cazuri de Covid. Cu mai bine de două săptămâni în urmă, incidenţa cazurilor de coronavirus era la nivelul acestei comune de 13 la mie.

Morariu Nicolae – primar Sâmbăta de Sus

Peste puţine ore, la miezul nopţii, comuna iese din carantină. Asta înseamnă că deplasările nu mai sunt restricţionate, iar ieşirile şi intrările în sat şi zona turistică se vor putea face fără declaraţii pe propria răspundere.
Primarul Nicolae Morariu le mulţumeşte oamenilor pentru că au avut în perioada celor 14 zile un comportament asumat.
,,Este o zi plăcută pentru noi, eforturile dumneavoastră și ale noastre s-au concretizat și, după 14 zile de carantina, am ajuns din fruntașii clasamentului la nivelul județului Brașov la zero cazuri de coronavirus in comuna noastră. A fost o perioada dificila cu multe restricții in care am învățat sa prețuim mai mult unele lucruri. Vreau sa va mulțumesc pentru comportamentul dumneavoastră din aceasta perioada, ati fost responsabili, solidari, disciplinați, ați respectat regulile și rezultatul este unul pe măsura. Buna colaborare din aceasta perioada ma face sa fiu încrezător ca in următorii ani o sa putem depăși orice împreuna. De azi, 30.11.2020, ora 24.00,  comuna Sambata iese din perioada de carantina cu speranța ca sărbătorile de iarna sa fie cât mai aproape de normalitate”, a exclamat primarul Morariu.Articole similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.