Podul care face legătura dintre localitățile Comăna și Crihalma va fi refăcut în totalitate


intalnire prefectura podPodul care face legătura dintre localitățile Comăna și Crihalma va fi refăcut în totalitate.

Prefectul judetului Brașov, Marian Rasaliu, a susținut joi, 11 octombrie, o conferință de presă la Primăria Comăna despre stadiul lucrărilor referitoare la podul prăbușit după inundațiile din luna iunie a.c.
După conferința de presă, împreună cu primarul localității, Viorel Grusea, reprezentantul CJ Brașov, Adrian Gabor, și constructorul s-au deplasat în teritoriu, unde este organizat șantierul în vederea începerii lucrărilor la Podul Comăna-Crihalma.
Prefectul le-a mulțumit autorităților centrale dar și județene pentru sprijinul acordat în obținerea cât mai rapidă a finanțării acestui proiect foarte important pentru județul Brașov. Finanțarea, în valoare de 18,8 milioane de lei, este asigurată de Compania Națională de Investiții.

intalnire podDeschiderea șantierului pentru reconstrucția podului de la Crihalma n-ar fi putut fi posibilă într-un timp atât de scurt, dacă administrația județeană n-ar fi făcut toate demersurile pentru ca această investiție vitală pentru locuitorii din Crihalma, Ticușul Nou și Comăna de Jos să fie realizată de către Compania Națională de Investiții (CNI).

Acest lucru a însemnat întocmirea documentațiilor – studiul de fezabilitate și proiectul tehnic, realizarea expertizelor tehnice și obținerea avizelor și autorizațiilor de către Consiliul Județean Brașov, după care au urmat nenumărate discuții la București, purtate de conducerea CJ Brașov, pentru preluarea și finanțarea lucrărilor de către CNI.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.