Polițiști noi în județ. Aceștia vor prelua misiunea de a asigura ordinea publică în comunitățile unde au fost repartizați


  • Inspectoratul de Poliție Județean Brașov anunță începerea activității profesionale a noilor agenți de poliție care, astăzi, 29 aprilie, după absolvirea școlilor de poliție, se alătură echipei.

Noii polițiști vor prelua misiunea de a asigura ordinea și liniștea publică în comunitățile unde au fost repartizați.

,,Acești tineri colegi, dedicați și entuziaști, aduc o prospețime și o energie nouă, de aceea suntem convinși că vor contribui în mod semnificativ la eforturile noastre comune, de a menține Brașovul pe un loc sigur și prietenos pentru toți locuitorii și vizitatorii săi. Agenții de poliție vor activa în structurile de Ordine Publică, iar pentru o perioadă se vor afla sub îndrumarea colegilor mai experimentați. Tot acum vor urma, de asemenea, un program de instruire, asigurat de către colegii din cadrul Serviciului de Pregătire Profesională, pentru a răspunde solicitărilor de intervenție în momente critice. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Brașov transmite un călduros „Bun venit!” tinerilor colegi polițiști și îi asigură că vor beneficia de sprijinul necondiționat, în vederea îndeplinirii în mod corespunzător a atribuțiilor ce le revin”, a transmis IPJ Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.