Poliţiştii braşoveni, spaima şoferilor din Făgăraş şi Rupea! 6 ore au oprit maşini în trafic în noaptea de Dragobete.


Noaptea trecută (23/24.02.2019), timp de 6 ore, în intervalul 20.00 – 02.00 politisti din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier Brașov, au desfășurat o acțiune care a vizat depistarea conducătorilor de autovehicule care conduc sub influența alcoolului, precum și constatarea altor infracțiuni sau contravenții la regimul rutier. Actiunea s-a desfașurat in zona Rupea și Fagaraș, precum și în comunele arondate. politia-rutiera-noaptea-3

Potrivit scms. Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, la acțiune au participat 18 polițiști, care au controlat 350 de autovehicule, au constatat 8 infracțiuni la regimul rutier si au reținut 3 permise de conducere. Totodată au fost constatate 9 contravenții în valoare de aproximativ 3300 lei.

Astfel, un barbat din satul Șoarș a fost depistat conducand un autoturism cu numar de inmatriculare radiat din circulatie din data de 28 ianuarie 2018.

Un alt barbat din comuna Bunesti a fost depistat in trafic conducand un autoturism cu numere de inmatriculare expirate din luna decembrie a anului 2018 si fara sa posede permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,23 mg/l alcool pur in aerul expirat.

De asemenea, doi tineri cu varste de 20, respectiv 23 ani au fost depistati in trafic conducand in timp ce se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. In urma testarii alcooltest, rezultatul a fost de 0,51 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru primul conducator si 0,75 mg/l pt cel de-al doilea sofer.

Un barbat in varsta de 51 ani a fost depistat conducand un autoturism, desi nu poseda permis de conducere.

În toate cazurile politistii au intocmit dosare de cercetare penala.

Foto: arhivă
One thought on “Poliţiştii braşoveni, spaima şoferilor din Făgăraş şi Rupea! 6 ore au oprit maşini în trafic în noaptea de Dragobete.

  1. Alex

    Pai poate politia Brasov mai reușește sa facă ceva în Făgăraș. Ca ăștia de la noi închid ochii la toată lumea. Ia sa facă u. Control ca la carte sâmbăta spre duminica noaptea sa vadă că-ți oligofreni conduc beți.. Dar politia Făgăraș nu vede asta…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.