16 societăţi verificate în Victoria. S-au aplicat 6 amenzi


Sâmbătă, 23 februarie, in intervalul orar 16,30 – 18,30, o ampla echipa formata din poliţişti din cadrul I.P.J. Brasov-Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, Serviciul Ordine Publica si Serviciul Rutier au efectuat verificări in trafic precum si la agentii economici de pe raza orasului Victoria.

oraşul Victoria

oraşul Victoria

,,Au fost efectuate verificări pe linia respectarii prevederilor Legii 12/1990 Rep. privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de comerţ ilicite, OUG nr. 28/1999 Rep. privind obligatia agentilor economici de a utiliza case de marcat fiscalizate, Legii 241/2005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, cu privire la existenta documentelor legale de provenienta pentru marfurile transportate/comercializate si respectiv evidentierea de catre societatile controlate a veniturilor realizate pe casele de marcat sau in alte documente legale”, au declarat reprezentanţii IPJ Braşov.

În cadrul actiunii au fost controlate 75 autovehicule si 16 societati care comercializau produse alimentare si nealimentare.

Cu aceasta ocazie, pe linie economica, au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale in valoare totala de 5.000 lei, fiind totodata confiscata suma de aproximatriv 600 lei, provenita din vanzarea de produse, care nu a fost evidentiata pe casa de marcat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.