Polițiștii din Beclean, alertați de o femeie din Perșani. La domiciliul acesteia era concubinul ei, cu toate că împotriva lui era emis ordin de protectie. Oamenii legii l-au găsit pe bărbat ascuns într-o zonă dosită, din curte


Polițiștii făgărășeni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,nerespectare a hotărârii judecătorești”.

Astfel, la data de 18 februarie 2023, în jurul orei 19.30, o femeie din localitatea Perșani, comuna Șinca, a alertat polițiștii din cadrul Postului de Poliție Beclean cu privire la faptul că, la domiciliul acesteia, se afla concubinul ei, cu toate că împotriva lui era emis ordin de protectie.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, de 51 ani, pe numele căruia Judecătoria Făgăraș a emis ordin de protecție, având interdicția de a se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri de concubina sa, a venit la locuința acesteia si, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a devenit agresiv verbal, fapt ce i-a creat o stare de temere femeii, care a părăsit locuința pe unul din geamurile acesteia.

Polițiștii au procedat la identificarea si prinderea bărbatului, care se  ascundea într-o zonă dosită din curtea imobilului.

La acest moment sunt efectuate cercetări în cadrul dosarului penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, și se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.