Poștașii din județul Brașov nu se alătură grevei generale. ,,Facem toate eforturile necesare pentru a asigura continuitatea serviciilor poștale”


Angajații oficiilor poștale din județul Brașov nu se alătură protestului inițiat la nivel de țară.

Directorul poștei Brașov, Bogdan Năstase susține ca activitatea se desfășoară normal și nu a fost întreruptă de grevă până în prezent. De asemenea, acesta a mai spus, potrivit colegilor de la brașov.net, că nici nu se preconizează ca în zilele următoare, angajații poștei să se alăture grevei generale.

Îi asigur pe toți cetățenii județului Brașov și întregii regiuni că facem toate eforturile necesare pentru a asigura continuitatea serviciilor poștale și chiar dacă în anumite județe, nu e cazul Brașovului, avem ceva sincope, sunt absolut convins că ai noștri colegi vor coopera și vor înțelege că doar prin dialog și comunicare vom putea rezolva orice problemă fără să afectăm clienții noștri”, a declarat Bogdan Năstase, potrivit radioBbrașovfm.ro.

Reamintim că începând de astăzi, 1 aprilie, angajații Poștei Române au decis să intre în grevă începând cu data de 1 aprilie 2024, ora 00:00. Motivul acestui protest masiv este decizia conducerii companiei de a reduce salariile a peste 90% dintre angajați la nivelul salariului minim pe economie începând cu luna iulie 2024.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.