Premii pentru Trupa de teatru „Thalia” la un festival național de creație. A fost prezentată piesa de succes a trupei, „Triunghiul în patru colțuri”


Trupa de teatru „Thalia” a Casei Municipale de Cultură a reprezentat cu cinste municipiul nostru la Festivalul – Concurs Național de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul” desfășurat în perioada 17 – 18 noiembrie 2022 la Săveni, județul Botoșani.

La cea de-a XXVIII-a ediție, la care au participat trupe de teatru din diferite zone ale țării și din Republica Moldova, au intrat în istoria acestui important festival de gen din țară: ANDREI STANCIU și AURA TĂRNĂUCEANU.

Ei au câștigat două din cele șase premii aflate pe masa juraților. Juriul format din specialiști în domeniul artei de la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani, le-a acordat următoarele premii: Premiul pentru cea mai bună interpretare a unui rol masculin principal și Premiul pentru cea mai bună interpretare a unui rol feminin secundar.

Pentru aceste premii a conlucrat întreaga echipă prezentă. Ștefania Pică, Vlad Pedestru, Aura Tărnăuceanu și Andrei Stanciu. Partea tehnică a fost asigurată de Daniela Leluțiu și Ionuț Sas.

A fost prezentată piesa de succes a trupei, „Triunghiul în patru colțuri” de Ion Sava, în regia lui Ionuț Sas.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.