Primăria Victoria a implementat sistemul propriu de plată online pentru taxele și impozitele locale


Începând de joi, 17 februarie, Primăria Victoria a reușit să implementeze sistemul propriu de plată online pentru taxele și impozitele locale.

Așadar, victorenii își pot plăti de acum dările nu doar prin intermediul site-ului ghiseul.ro, ci și pe site-ul Primăriei Victoria. Anunțul a venit din partea primarului Camelia Bertea.

,,Sistemul pune la dispoziția contribuabililor – persoane fizice și juridice – liste detaliate ale taxelor și impozitelor locale datorate, lista plăților efectuate, evidența clădirilor, terenurilor, mijloacelor de transport, precum și posibilitatea plății cu cardul a taxelor și impozitelor. Consultarea informațiilor deținute de Primărie și plata impozitelor și taxelor se poate face doar de către utilizatorii înregistrați în sistem și verificați. Este un pas important pe care îl facem în direcţia digitalizării administraţiei locale, pentru a simplifica interacţiunea cu cetăţenii, care nu vor mai fi nevoiţi să stea la cozi pentru a-şi plăti taxele”, a anunțat edilul.

Pentru acest lucru, este necesară crearea unui cont, în câțiva pași simpli:

  1. Accesare https://primariavictoria.ro/ – butonul “Plăţi online”
  2. Crearea unui cont (utilizator neverificat)
  3. Completarea cererii de înrolare în sistem, necesară pentru verificarea şi înregistrarea utilizatorului (utilizator verificat)
  4. Ulterior, pentru a intra în cont, se alege opțiunea “Autentificare”

Prezentarea detaliată a paşilor ce trebuie urmaţi pentru utilizarea noului sistem de plăţi online se găseşte în Ghidul de utilizare disponibil în secţiunea “Plăţi online”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.