Primarul Gheorghe Sucaciu: ,,În școală, educația elevului trebuie să ocupe primul loc și faptele să înlocuiască discursurile”


Edilul Gheorghe Sucaciu a anunţat în această dimineaţă pe o reţea de socilaizare că nu a participat la deschiderea noului an şcolar. Primarul a explicat că sfaturile şi prezenţa profesorilor sunt mai utile într-un astfel de moment, la deschiderea anului, decât participarea sa. 
,,Nu am fost prezent astăzi la deschiderea noului an școlar. Voi mai participa la astfel de evenimente doar în calitate de părinte, când va fi posibil. Consider că unui copil îi sunt mai utile sfaturile și sprijinul părinților și profesorilor.
Cred că munca este cel mai adecvat mod prin care noi, cei din administrația publică, ne putem prezenta în fața elevilor, părinților și profesorilor.
Primăria Făgăraș se concentrează în continuare pe realizarea și implementarea proiectelor pentru dezvoltarea infrastructurii educaționale.
În prezent, în orașul nostru sunt în construcție sala de sport de la Școala Gimnazială „Ovid Densușianu”, bazinul semiolimpic din parcul „Regina Maria”, grădinița de pe strada Cetății și grădinița de pe strada Negoiu.
Alte patru proiecte care vizează unitățile de învățământ sunt în lucru.
În școală, educația elevului trebuie să ocupe primul loc și faptele să înlocuiască discursurile. Succes tuturor în cercetarea tainelor universului”, a scris edilul pe Facebook.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.