Proiect de aproape o jumătate de milion de euro pentru grădiniţa din Şercaia


Şercaia

Şercaia

Grădiniţa din satul Şercaia va avea parte de o reabilitare completă, la care se vor adăuga extinderi de spaţii şi dotări noi. Totul se va realiza cu fonduri de la Uniunea Europeană.

,,Suntem pe ultima sută de metri cu întocmirea unui proiect pentru reabilitarea acestui obiectiv. Avem Hotărâre de Consiliu în acest sens, documentaţia este finalizată, mai avem de obţinut câteva avize, cum ar fi cel de la Mediu sau de la Electrica, după care mergem şi depunem proiectul la ADR 7 Centru Alba Iulia, spre a fi finanţat din fonduri europene”, a explicat primarul Cristinel Paltin.

Potrivit edilului, grădiniţa din Şercaia avea nevoie de o schimbare totală la faţă. Clădirea actuală va fi reabilitată complet, vor fi adăugate spaţii noi pentru a fi folosite ca săli de clasă şi va fi dotată tot cu bani din acest proiect.

În decursul anilor, la acest imobil s-a mai intervenit pentru lucrări la acoperiş şi la sistemul de încălzire.

Cristinel Paltin, primar Şercaia

Cristinel Paltin, primar Şercaia

Spre deosebire de alte unităţi administrative care funcţionează cu o singură grădiniţă pentru toată comuna, îm comuna Şercaia mai sunt alte două grădiniţe funcţionale: una la Vad, alta la Hălmeag. În cea de la Şercaia merg doar copiii din sediul de comună.

Proiectul se ridică la aproximativ 400.000 de euro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.