Răsturnare de situație în cazul copilului călcat cu mașina în curtea casei. La volan se afla un tânăr de 14 ani


Duminică, un copil în vârstă de 3 ani, din Hărman, județul Brașov, a murit într-un accident stupid, provocat de o persoană care efectua manevra de mers cu spatele, în curtea casei.

Inițial, s-a crezut că este vorba de propriul tată, apoi rudele au anunțat că la volan era unchiul copilului.

Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, prin purtătorul de cuvânt  ag. princip. d epoliție Nadia Olariu, a revenit luni cu noi informații oficiale în acest caz.

Astfel, duminică, 18 iulie 2021, în jurul orei 10.50, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un băiat, în vârstă de 3 ani, în timp ce se afla în curtea unui imobil situat pe raza localității Hărman din județul Brașov, ar fi fost surprins și accidentat de către un autoturism.

Micuțul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior cadrele medicale declarând decesul persoanei în cauză.

După cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr, în vârstă de 14 ani, ar fi manevrat un autovehicul în curtea casei și astfel ar fi surprins și accidentat băiatul, în vârstă de 3 ani, ce se afla în aceeași curte.

În cauză, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, continuă cercetările în vederea lămuririi și stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.