Restricții de circulație pe anumite artere din Făgăraș, în acest weekend. Se desfășoară evenimentul caritabil Bikeathon


Cu ocazia evenimentului caritabil Bikeathon Țara Făgărașului ediția 2022, organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului și Primăria Municipiului Făgăraș, în perioada 24 septembrie – 25septembrie, sunteți rugați să nu ocupați locurile de parcare din jurul Cetății Făgăraș. Pentru buna desfășurare a evenimentului, este nevoie de aceste spații libere.

De asemenea, în această perioadă vor exista o serie de restricții de circulație pe anumite artere și străzi din municipiul Făgăraș.

,,Pe strada Tăbăcari, de la sensul giratoriu de la Casa de Cultură până la farmacia veche, pe lângă Catedrală, va fi închisă circulația de sâmbătă dimineața de la ora 07.00 până la ora 18.00, la fel și duminică, 25 septembrie va fi același interval orar. De asemenea, pe Strada Tăbăcari, de lângă Casa de Cultură, nu se va putea merge către centrul orașului, ne vom desfășura acivitatea în fața Casei de Cultură’’, a declarat Cristiana Metea, director Fundația Comunitară ,,Țara Făgărașului’’.

Cristiana Metea

Tot la capitolul restricții vorbim și de zona Galați, peste pod, până la urcarea pe dealul Galațiului. De asemenea, de sâmbătă dimineața se va putea circula cu mașina doar pe banda exterioară din jurul Cetății Făgăraș.

,,Pe prima bandă vom avea, sâmbătă dimineața, cursa de 4 km. Iar duminică, de la ora 10.00 vor începe cursele copiilor, iar de la ora 14.00 cursa de 10 km. Recomandăm prudență în trafic spre cartierul Galați, pe ambele sensuri de mers atât sâmbătă, cât și duminică. Pe această cale mulțumim Poliției Locale, Poliției Rutiere, Jandarmeriei, dar și Salvamont’’, a mai spus Cristiana Metea.

Kiturile de participare se pot ridica

Important pentru bicicliștii înscriși: astăzi și vineri, până la ora 18.00, la sediul Fundației Comunitare, sunteți așteptați să vă ridicați kiturile de participare, iar cei care s-au hotărât în ultima clipă să se înscrie la Biekathon mai pot face acest lucru până vineri, la ora 16.00. Nu se fac înscrieri la fața locului. În acest an, până acum, s-au înscris 650 de bicicliști, care vor pedala pentru cele 11 proiecte înscrie la evenimentul caritabi Bikeathon. Important de reținut este și faptul că puteți susține un proiect și după încheierea evenimentului din acest weekend, chiar până pe 14 octombrie proiectele își mai așteaptă susținătorii.

Cât privește vremea…

Sâmbătă, temperatura, la Făgăraș, va urca până la 16 grade Celsius și va fi parțial înorat, însă duminică, 25 septembrie, se anunță o zi frumoasă de toamnă, cu maxime ce vor urca până la 20 de grade Celsius.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.