Rezultate foarte bune la sport, la Colegiul Național ,,Radu Negru”. Locul al doilea pe județ la tenis de masă și handbal fete


  • Elevii Colegiului Național ,,Radu Negru” sunt din nou în top, de data ecasta la sport.
  • Echipa de handbal fete a Colegiului Național ,,Radu Negru” s-a clasat pe locul al doilea pe județ, la Olimpiada Sportului Școlar. Deasemenea, tot pe locul al doilea pe județ s-a clasat și elevul David Mihail.

David Mihail, elev în clasa a VIII-a la Colegiul Național ,,Radu Negru”, a obținut locul al II-lea pe județ, la Olimpiada Sportului Școlar, la tenis de masă. Este a doua oară când David participă la o astfel de competiție, anul trecut, elevul a ajuns la ăetapa națională.

,,Este a doua oară când particip în cadrul Olimpiadei și sunt fericit pentru rezultatul obținut, ținând cont că sunt în clasa a VIII-a și nu am putut să acord atâta timp pregătirilor. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, domnilor profesori, părinților că au avut încredere chiar dacă antrenamentul nu a fost la fel de eficient și de constant ca anul trecut când am obținut locul întâi. Anul acesta am obținut locul al doilea, dar sunt fericit pentru rezultat“, a spus Mihail David.

Mihail a fost antrenat de profesorul Dragoș Bogdan. „Într-adevăr ,și în acest an, Catedra de Educație fizică și sport a Colegiului Național „Radu Negru“ a obținut rezultate foarte bune la Olimpiada Națională a Sportului Școlar. Mai precis, elevul David Mihail a obținut locul al doilea la tenis de masă, fiind doar la un pas de a se impune și de a se califica la faza națională. Menționez faptul că anul trecut, elevul David Mihail s-a calificat la faza națională, ceea ce consider că este o performanță atât pentru el ca persoană, și pentru Colegiul Național „Radu Negru”, a spus profesorul de educație fizică și sport, Dragoș Bogdan.

Tot în acest an, echipa de fete handbal a Colegiului Național ,,Radu Negru” gimnaziu s-a clasat pe locul al doilea, la faza județeană a competiției.

De rezultat suntem foarte mulțumite, având în vedere că suntem două echipe. La început ne-a fost puțin mai greu deoarece combinațiile sunt diferite, dar ne-am înțeles și am avut rezultate chiar foarte bune. Sperăm ca și anul viitor să avem rezultate la fel de bune, poate chiar mai bune“, a spus Bianca Biri, componentă a echipei de handbal fete.

,,Tot în acest an, echipa de handbal fete a Colegiului Național „Radu Negru“ gimnaziu s-a clasat pe locul al doilea în cadrul Olimpiadei a Sportului Școlar, echipa fiind pregătită de către profesorul Ionel Novac. Cu acest prilej vreau să le mulțumesc copiilor pentru atitudine, pentru maturitatea și seriozitatea de care au dat dovadă în cadrul procesului de pregătire“, a spus  Bogdan Dragoș, profesor de educație fizică și sport.

Și în anul școlar viitor, sportivii de la Colegiul Național ,,Radu Negru” vor participa la competiții.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.