Rezultate remarcabile pentru elevii C.N. ,,Radu Negru’’ la competițiile sportive din județ și din țară


Și în acest an școlar, catedra de Educație Fizică și Sport de la Colegiul Național ,,Radu Negru’’ a obținut rezultate remacrabile la competițiile sportive din județ și din țară.

Ne readucem aminte de echipa de fete baschet, ce a obținut locul I la faza județeană. Echipa de handbal fete a obținut locul II pe județ, la fel și echipa de baschet băieți, ce a fost la un pas de podium la faza județeană a competiției sau echipa de fotbal băieți.

Și la tenis de masă, elevii s-au clasat, la fazele județene, pe locuri fruntașe.

Mihail Boac

Am reușit să obțin locul întâi la faza județeană la Olimpiada de Tenis de masă și sunt bucuros. Vreau să mulțumesc profesorilor care m-au susținut, domnul Bogdan Drașoș și domnului profesor care m-a îndrumat, Ivan Cătălin“, a spus Mihail Boac.

Luca Petru Bruda

Am obținut, împreună cu echipa de fotbal, locul trei pe județ, dintr-un total de alte 12 echipe. Din păcate, nu am putut să trecem mai departe deoarece am început cu un handicap pentru că nu toți aveam aceeași vârstă. Am avut alți elevi mai mici, dar, per total, sunt mulțumit și mândru de echipa cu care m-am dus la Brașov. Doar locul întâi a mers mai departe“, a spus și Luca Petru Bruda, elev în clasa a VIII-a C.

Lavinia Lucaci

Am reușit să ne calificăm la Dej, după ce am luat locul întâi la Brașov. Acolo, am jucat cu două echipe: Sibiu și Dej. Cu Sibiul a fost un meci destul de strâns, iar cu Dej a fost bine și ne-am situat pe locul 4“, a spus și Lavinia Lucaci, elevă în a VIII-a C.

Profesorii îndrumători sunt Bogdan Dragoș și Ionel Novac.

prof Bogdan Dragoș

,,Și în acest an, catedra de Educație Fizică și Sport a Colegiului Național „Radu Negru“ a obținut rezultate remarcabile la competițiile județene la care am participat. Echipa de baschet fete a colegiului a obținut locul întâi la faza județeană și astfel și-a câștigat dreptul de a participa la faza zonală, ce a avut loc la Dej, în județul Cluj. Acolo, echipa a obținut locul 4, ceea ce consider că e o performanță remarcabilă pentru întreg sportul făgărășean. La tenis de masă, elevul Boac Mihail s-a clasat pe locul întâi la faza județeană și s-a calificat la faza națională, ce a avut loc la Buzău. Echipa de handbal fete a obținut locul II, la faza județeană, iar echipa de fotbal băieți a obținut locul III la județ. La un pas de podium a fost și eleva Adriana Biliboacă, la tenis de masă și echipa de baschet băieți. Cu acest prilej vreau să-i felicit pe copii pentru atitudinea, pentru maturitatea, seriozitatea și pentru ambiția de care au dat dovadă nu doar în procesul de pregătire, ci și pe parcursul desfășurării competiției. Vreau  să-i mulțumesc colegului meu, Ionel Novac pentru tot ajutorul și sprijinul pe care ni le-a oferit în atingerea acestor performanțe. Și nu în ultimul rând, conducerii unității de învățământ, care ne-a asigurat climatul necesar, pentru a putea să performăm. În încheiere, vreau să accentuez faptul că C.N. „Radu Negru“ este o unitate de învățământ de elită, o unitate de învățământ reprezentativă pentru învățământul din Țara Făgărașului și nu numai“, a declarat Bogdan Dragoș, profesor de educație fizică și sport la Colegiul Național ,,Radu Negru’’.

În ultimele săptămâni, nu mai puțini de 37 de elevi ai Colegiului Național ,,Radu Negru”, ce au participat la diferite concursuri școlare și olimpiade din județ, au venit acasă cu locurile întâi, doi și trei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.