Rute alternative pentru conducătorii auto care tranzitează Făgărașul


ÎN ATENȚIA CONDUCĂTORILOR AUTO CARE DORESC SĂ TRANZITEZE MUNICIPIUL FĂGĂRAȘ:

Circulația rutieră pe Valea Oltului este închisă, pe timpul zilei, timp de o lună, începând cu data de 8 iulie, ca urmare a lucrărilor la autostrada Sibiu – Pitești. În acest moment, traficul rutier între Sibiu și Brașov (și retur) se realizează în principal pe DN1 (E68).

Având în vedere cele de mai sus, administrația locală recomandă șoferilor care doresc să tranziteze municipiul Făgăraș să folosească o rută alternativă de circulație, pe DJ105C, respectiv DJ104A (Drumul de sub munte – recent renovat).

Această rută va permite evitarea aglomerației din trafic, mai ales în contextul lucrărilor de infrastructură din Făgăraș și al creșterii anticipate a fluxului rutier local, datorită revenirii acasă a numeroșilor făgărășeni din străinătate, în această perioadă.

 Rute de deplasare:

✅ SIBIU-BRAȘOV:

Sibiu ➡️ (E68) Sens giratoriu Veștem ➡️ Ucea de Jos (DJ105C) ➡️ Victoria (DJ104A) ➡️ Recea ➡️ Șercăița ➡️ Șinca Veche ➡️ Perșani (E68) ➡️ Brașov

✅ BRAȘOV – SIBIU

Brașov (E68) ➡️ Perșani (DJ104A ) ➡️ Șinca Veche ➡️ Șercăița ➡️ Recea ➡️ Victoria (DJ105C) ➡️ Ucea de Jos (E68) ➡️ Avrig ➡️ Sens giratoriu Veștem ➡️ Sibiu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.